top of page
Banner 510 gr
Banner 510 is het PVC doek van 510 gr./m². Het frontlit is indoor en outdoor te gebruiken en is voorzien van een B1-brandcertificaat. Daarnaast is het 100% Europese kwaliteit.
Meshdoek
Meshdoek is een PVC doek van 270 gr./m² met een matte open structuur als gaas. Het materiaal heeft een geweven constructie met kleine gaatjes, waardoor het luchtdoorlatend is. Daarnaast is het gewicht van het doek aanzienlijk lager
Banner 610 gr
Banner 610 is een PVC doeksoort (610 gr./m²) van een extra hoogwaardige en stevige kwaliteit. Het zeildoek heeft een matte uitstraling en nauwelijks structuur. De binnenkant heeft een zwarte kern wat voorkomt dat jouw prints doorschijnen. Hierdoor is het bij uitstek geschikt om aan twee zijden te bedrukken voor bijvoorbeeld dubbelzijdige Spandoeken. Banner 610 is brandwerend en heeft een B1-certificering. Bovendien kan het ook enkelzijdig geprint worden.
Afwerking
We kunnen onze spandoeken op tal van manier afwerken: snijden, contoursnijden, ringen, zomen én ringen, klittenband of een tunnel. 
Bevestiging
Wij kunnen spanners met haak of tiewraps leveren om het spandoek te bevestigen. Eveneens kunnen we een buizenframe (muurmodel of vrijstaand) alsook haakse baniersteunen plaatsen om het spandoek in te bevestigen.
bottom of page