top of page
Visitekaartjes
Het standaard visitekaartje formaat is 8,5 x 5,5 cm. Kies uit negen soorten papier, in diverse grammages. Van HV gesatineerd tot scheurvast en waterafstotende Synaps, houtvrij papier, natuurkarton en milieuvriendelijk, crèmekleurig biotop. Beschikbaar in dubbel- of enkelzijdige print en af te werken met glans of mat laminaat.
Briefpapier

Je hebt  de keuze uit briefpapier van hagelwit lasergeschikt printerpapier of milieuvriendelijke papiersoorten.

Enveloppen
Standaard enveloppen in verschillende formaten met of zonder venster en met gegomde of zelfklevende sluiting.
Flyers
Flyers zijn het ideale reclamemiddel om bijvoorbeeld acties, evenementen of nieuwe producten te promoten. Met een handzaam A5, A6 of A7 formaat kan je op een snelle manier veel mensen informeren. Moet er toch meer tekst of grotere afbeeldingen op? Kies dan voor een A4 of zelfs een A3 formaat. Zo valt de boodschap echt op! Met een laminaat realiseer je echt een andere uitstraling en voelt de Flyer nog luxueuzer aan. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor Flyers met afwijkende formaten, zoals vierkant of DIN-lang.
Placemats
Deze placemats op A3 formaat hebben een papieren basis. Je kunt de placemats van HV gesatineerd MC laten afwerken met een mat of glans laminaat. Hierdoor gaan ze iets langer mee en kan jouw klant ze met een licht vochtige doek afnemen.
Folders

Folders op A3, A4, A5, A6 of A7 formaat zijn de ideale drager van kort omschreven acties, evenementen of nieuwe producten. Op een Folder met kruisvouw kun je overzichtelijk de informatie kwijt. Met een glans of mat laminaat en één slag gevouwen kun je een Folder ook omtoveren tot een menukaart. Daarnaast kun je nog kiezen uit twee en drie slagen wikkelvouw of twee en drie slagen zig-zag vouw. Zet ook eens iets anders dan anders voor jouw klanten neer met Folders in afwijkende formaten.

Brochures
Een brochure of magazine wordt geniet gebrocheerd en je kunt deze samenstellen in een selfcover uitvoering vanaf 8 pagina's. Met een lichte papiersoort maak je een brochure tot en met 64 pagina's.
bottom of page