top of page
Stickers
Rond, vierkant, rechthoekig of een bijzondere vorm. Jouw digitaal geprinte stickers snijden wij op het gewenste formaat én in iedere vorm. Gebruik de stickers binnen of buiten. Ontdek de mogelijkheden om jouw persoonlijke losse stickers te creëren. Ideaal om uit te delen of ergens bij te doen.
Stickers op vel

Wij plaatsen jouw stickers in een zo gunstig mogelijk patroon op een stickervel. Het aantal stickers op een vel is dus afhankelijk van de grootte van jouw sticker.

Je bestelt stickervellen op zelfklevend mat papier, glanspapier, witte folie of transparante folie. We snijden de stickers kisscut: door de sticker tot de backing.

Lettering
Wij snijden uw tekst of logo uit in een zelfklevende folie. Vervolgens gebruiken we een applicatietape zodat de plaatsing op de ondergrond in één keer kan gebeuren. Stickerfolie is leverbaar in vele verschillende kleuren en voor verschillende ondergronden.
Raamsticker
Raamstickers zijn eenvoudige oplossingen voor verschillende marketingdoeleinden. Zo kun je raamstickers gebruiken om privacy te genereren in bespreek- en behandelruimtes. Of vang de blik van voorbijgangers met opvallende raamstickers. Je hebt de keuze uit: wit, transparant, glashelder, zandstraal en One way vision.
Autosticker
Op basis van een vlakke of gebogen ondergrond kies je uit verschillende garanties en levensduren. Naast rechthoekig, kun je deze autosticker in elke gewenste vorm laten snijden.
Met carwrap folie voorzie je een auto, bus, motor of scooter van een volledig of gedeeltelijk redesign, bijvoorbeeld een huisstijl of campagneboodschap. Bij een fullwrap is niets meer van de originele ondergrond terug te zien.
Vloersticker
De printfolie is geschikt voor vlakke toepassingen is door middel van een anti-slip laminaat beschermd tegen vocht en vuil.
Muursticker

De muursticker is geschikt voor verschillende ondergronden en laat zich tot zes maanden verwijderen zonder lijmresten. Het is geschikt voor de meest lastige binnen- en buitenoppervlakken, zoals beton, baksteen, stucwerk of tegels.

Asfaltstickers

De witte, gegoten printfolie is geschikt voor tijdelijke buitentoepassingen. De grijze lijmlaag zorgt voor een goede dekking op een gekleurde ondergrond. Asfaltfolie is bovendien gemakkelijk verwijderbaar. We  voorzien de folie van een gegoten grof gestructureerd laminaat.

Magneetfolie
Magneetfolie is opgebouwd uit magnetisch synthetisch rubber met een gladde toplaag van PVC en polyester. Deze folie hecht uitstekend op alle metalen en ijzerhoudende ondergronden en je kunt het ook weer makkelijk zonder beschadigingen van de ondergrond verwijderden.
bottom of page