Stickers op vel

Wij plaatsen jouw stickers in een zo gunstig mogelijk patroon op een stickervel. Het aantal stickers op een vel is dus afhankelijk van de grootte van jouw sticker.

Je bestelt stickervellen op zelfklevend mat papier, glanspapier, witte folie of transparante folie. We snijden de stickers kisscut: door de sticker tot de backing.

Autosticker
Op basis van een vlakke of gebogen ondergrond kies je uit verschillende garanties en levensduren. Naast rechthoekig, kun je deze autosticker in elke gewenste vorm laten snijden.
Met carwrap folie voorzie je een auto, bus, motor of scooter van een volledig of gedeeltelijk redesign, bijvoorbeeld een huisstijl of campagneboodschap. Bij een fullwrap is niets meer van de originele ondergrond terug te zien.
Muursticker

De muursticker is geschikt voor verschillende ondergronden en laat zich tot zes maanden verwijderen zonder lijmresten. Het is geschikt voor de meest lastige binnen- en buitenoppervlakken, zoals beton, baksteen, stucwerk of tegels.

Asfaltstickers

De witte, gegoten printfolie is geschikt voor tijdelijke buitentoepassingen. De grijze lijmlaag zorgt voor een goede dekking op een gekleurde ondergrond. Asfaltfolie is bovendien gemakkelijk verwijderbaar. We  voorzien de folie van een gegoten grof gestructureerd laminaat.

© 2020 by Sandety BV

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Ma:  9u-12u - 13u-17u

Di:  9u-12u - 13u-17u

Wo:  9u-12u - 13u-17u

Do:  9u-12u - 13u-17u

Vr:  9u-12u - 13u-15u

Za:        gesloten      

Zo:        gesloten      

 

Tel: 02 251 15 31

‚Äč

Abeelstraat 76 - 1800 Vilvoorde